onsdag 22 februari 2012

Mars är TUR-månaden....

Eleganta damer skakar loss på TUR-mässan
Nu drar det ihop sig till årets roligaste mässa nere på Svenska Mässan. Årets upplaga av TUR, är mässan det verkligen svänger om. Även om den mattas allt mer för varje år som går så bjuder den upp till några verkligt trevliga dagar för oss som jobbar med resor i olika form.


Vandra i Nepal!
Med egen guide, eget datum - full flexibilitet?
Jajamen nu är det möjligt att göra sitt livs expedition i Nepal och Tibet. Gränslösa Resors vandra i Tibet utsågs till bästa upplevelse på Vildmarksmässan 2011. Nu kan du vandra med egen guide och bärare när det passar dig. Enda kravet är att ni är två personer. Dagsetapperna anpassas efter din egen lust och ork. Detta gör givetvis att man även kan ta med sig hela familjen. Dyrt som stryk? Inte alls, priset är från 5.900/per person.

Upptäck Sardinien?
Ja inte de små fiskarna som trängs i samma burk utan den fantastiska platsen Sardinien. webbtidningen Sardinienfocus.se ingår i en bredare satsning för att sätta focus och göra Sardinien mer känt för den svenska publiken. Klicka in och ta en titt, ni kanske hittar er nästa semesterpärla, vem vet.

Så nu väntar magdansande arabiskor träskosnidare från Amsterdam, joddlande Österikare och risklippare från Japan. Mitt iblad alla dessa exotiska figurer bjuder Gränna på polkagrisar och Västerbotten på ost och rökt sidfläsk. En riktig folkfest där pappa B givetvis har sin plats. Har varit på samtliga TUR-mässor utom en då jag var på jobb i USA.
pappa B

"Handla så under dagen att du kan sova lugnt under natten"
Skicka en kommentar