onsdag 22 februari 2012

Roligt pass och smarriga bullar...

Gänget det svänger om februari 2012
Det är inte klokt hur det kan bli. Sophie, PT på Sportlife här i Angered kör oss åldringar på Cirkelpasset varje onsdag klockan 10.00. Vi blir fler och fler och ingen låter sig knäckas av hennes allt tuffare program. Vi blir bara bättre och bättre, se bara på bilden här har vi kört musten av henne och hon ligger utslagen på golvet.
Sophies bullar
Trots vår omilda behandling så tror ni inte att den lilla loppan bakat goda bullar till vårt kaffe efter passet. Förra onsdagen hade hon bakat en supergod kaka. Kan man ha det så mycket bättre. Träning i goda vänners lag och sedan brakfika efteråt. Ni som inte fattat detta kan sitta där hemma och fortsätta svälla, stelna till och tappa håret. Nu är det rast vila som gäller för den här gubben. Väntar besök av någon kontrollant från Thurix gruppen som skall kolla värme och ventilation.
Idag äter jag och "Prinsessan" Thaimat, det har vi skrivit på vår veckomatsedel. Junior får köttbullar och makaroner när han kommer hem. Thaimaten fixar gubben själv och det skall bli riktigt gott så de så.
pappa B

Skicka en kommentar