lördag 3 mars 2012

Livet rullar på...

Att ge och ta är viktiga ingredienser i livets kaka.
"Prinsessan" bakade 50 rosenbröd i kväll. Nu snusar hon gott på kudden och skall upp tidigt för hon skall vara i skolan i morgon, specialarbete, hon är arrangerad i skoltidningen. Ni vet detta med äpplet som inte faller så långt från päronträdet. Vi har gjort några små snittar men fortsätter i morgon.
Han även med att titta på en märklig film, vet inte om den var bra eller dålig, lite rolig men sorglig på en och samma gång. Måste vara svårt att producera någonting sånt här.
Såg bilder på några smågrabbar med stora gevär och tänkte då på alla duktiga idrottsledare vi har här i landet. Titta bara på vår boxningsklubb här i Angered. De fostrar massor av smågrabbar och även flera småtjejer. Får dem att inse att livet har både upp- och nedgångar. Att lära sig att ta detta på rätt sätt. Heder åt både ledare och boxare. Slötittade en stund på The Voice och kan inte låta bli att imponeras av en del av deltagarna. Varför stapla upp gamla stofiler på schlagerscenen då det finns så otroligt många duktigare förmågor runt knuten. Skicka ut nya spännande förmågor i Europa och låt Sjögren, Pirelli och tant Engberg sjunga på ålderdomshemmen runt om i landet. Det är ju där stora delar av deras fans finns. Hoppsan nu tänker jag ofrivilligt på gubben Keira som kom in till polisen Algot Ström i Porjus och skulle anmäla att han tappat sin hund. -Hur ser hunden ut frågade polisman Ström barskt och spände ögonen i gubben.
-Fanns inte finns, sa Keira och harklade sig. -Vad sa du, fräste polisen! Gubben ryckte till och antog att han förklarade utseendet på den försvunna hunden otydligt och sa, finns inte fanns. Godnatt med er alla mina vänner
pappa B
Skicka en kommentar