onsdag 28 mars 2012

Nu måste hela SVERIGE reagera!

Det ligger en 61-årig man och svävar mellan liv och död, nersparkad och misshandlad av ett gäng ungdomar i Kortedala. Han bara undrade om de sett någonting konstigt då hans hund reagerade när han kom ut från livsmedelsaffären. Mitt på dagen, mitt på ett torg i Göteborg, sparkas en människa ner. Misshandlad, kanske till döds för att han ställde en fråga?
Och vad händer nu då? Givetvis kommer man att plocka in några av förövarna, men sen då. Straffpåföljden kommer förmodligen att bordläggas och dessa mentalt sjuka individer kommer att fortsätta sparka ner folk, som om ingenting hänt.
Svea Rikes Lag är som en fis i aftonstunden. Den hörs inte, den luktar inte ens illa och de lagmän/kvinnor som sitter där är lika flata i sina agerande som ett liggande bordtennisracket.
Det råder ingen tvekan om att det snart kommer att bildas hemliga, medborgargarder runt om i landet. Äldre svenskar och invandrare, som har tröttnat på att landet styrs av bovar och banditer. De kommer att genomföra mer konkreta metoder för att få slut på de drägg som styr när mörkret faller (numera även i dagsljus). Undrar om föräldrarna till dessa gärningsmän (satans avkommor) går och hälsar på den skadade mannen, om han överlever eller pratar med hans anhöriga, om de har så pass mod och kurrage att de vågar gå och be om förlåt för det som deras barn har gjort? Jag undrar det.

Jag vill i alla fall ha tillbaka mitt gamla Sverige där man kunde gå ut på kvällarna utan att vara beväpnad med tåras och batong. Ett Sverige där man tillsammans hjälps åt att föra landet framåt och inte som nu - käpprakt åt helvete. Ställ hela den svenska regeringen inför rätta, sopa bort alla Pellejönsar typer, Fredrik och hans riksdagskamrater, de gröna, röda och rosa som inte vet om de är kåta eller skitnödiga. Nickarna som håller med, bor på gräddhyllorna i respektive kommun, har sina barn i privatskolor och lever under väl så skyddade förhållande medan vi vanliga människor får vistas mitt ibland slöddret som kommit hit för att djävlas och förstöra. De som politikerna bjudit in med öppna armar, utan att kolla vare sig brottsregister eller andra dokument.
Det finns en mycket stor grupp invandrare som vill bli och vara svenskar. De som sätter värde på att de fått komma hit. Även de vill att slöddret skall förpassas dit där de hör hemma, på soptippen. Sverige är ingen soptipp, men vi kommer allt närmare för var dag som går...
pappa B

För tillfället inte alls Sveriges gladaste man!
Skicka en kommentar