fredag 16 mars 2012

Trodde ni att jag skojade?

Hoppande och badande muslimsk tjej i Valhallabadet
 ...nää minsann, även om jag ofta är en glad filur så kan jag vara djupt allvarlig också, när det faller på. Här ser ni att det finns specialdesignade bad och sportkläder för muslimska damer. Just det!Här i Göteborg dessutom, så försök inte att få några egna badbassänger i Angered inte. Bilderna tog jag för ett reportage om just bad- och sportkläder för muslimer i Valhallabadet. Mitt ibland alla de andra badande gästerna så de så.
Titta bara så vackra de är och de gymmade också. Dessutom har vi ett par stycken nere på Sporthall här i Angered som tränar riktigt bra. Här skall inte göras några speciella regler för muslimerna, de skall, om de vill vara kvar här hos oss finna sig i och följa de regler som vi övriga människor lever efter. Om de sedan hoppar över vårt stekfläsk och andra i deras syn ett, smutsiga vanor det skiter jag i. Men rent allmänt skall de förbanne mig ta seden dit de kommer. Passa inte detta så byt land.
Rasisst? Nej minsann, jag har många goda vänner från andra kulturer. Även muslimer. Men sådant här larv det köper inte Sveriges gladaste man det kan ni hoppa upp och sätta er på. Sedan om jag är ensam som vågar säga det, ja det skiter jag i också. Ha en riktigt fin fredag.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men helt ärligt, stör det dig på något vis att muslimerna har sådana kläder på gymmet eller när de badar? Du låter lite som en trotsig treårig som säger: Det ska vara på mitt sätt, inte på andras! Men visst, att de ska få en egen pool är väl lite överdrivet får jag hålla med om (om jag nu förstod det hela rätt), men att gnälla över kläderna är rena skitsaker. Jaja, får väl hoppas att det var poolen du gagga över om det nu ska vara nåt. Ha det bra pappa B!

Anonym sa...

Håller med Besse fullständigt ! I vissa städer i Sverige där muslimtätheten är hög finns det vissa dagar bara kvinnor får besöka badhuset.Skulle jag få ta med min fru klädd i en bikini till ett badhus i Iran ? jo tjenare, då kom sedlighetspolisen som ett skott, fängelse och förhör, fy fan !! Järnberg