fredag 16 mars 2012

Äntligen kom paketet....

Spansk malwirre och spansk cognac?
nästan en månad på dagar när tog det få hem beställningen som jag beställde från Drinko i Barcelona. De skall inte belastas för den enorma leveranstiden, det skall fraktbolaget Transerver göra.

De slarvade helt enkelt bort mina flaskor och boxvin. Ingen kontakt, en telefon som ingen svarar i, inget svar på mail inte ett endaste litet liv från dem med andra ord.
Men...när paketet till sist dök upp i Jönköping, de om lastas där för vidare befordran med Bussgods till Göteborg, då fick jag ett mail, Ett reklamerbjudande om att jag kunde vinna priser vid nästa leverans med företaget, ganska fina priser. Då svarade jag och förklarade att jag var missnöjd med deras leverans och deras kommunikation och borde få ett pris för detta.
Då fick jag svar, blixtsnabbt, från en mobiltelefon, svartet löd:,
Tack for de "smukke" ord   avsändaren hette Jesper. Ha ha ha

Ja jag säger då det. Nu skall det testas spansk maltwiskey. Smakar förmodligen som wirren man får fritt vid alla all inclusive hotell. Rena diskmedlet, men vem vet överraskningarnas tid är ännu ej förbi. Konjagaren kanske är snäppet bättre, vi får väl se. Återkommer med en noggrann rapport när testerna sker.
Drinko, företaget jag handlade ifrån har varit väldigt hjälpsam och engagerade sig väldeliga för att få ordning på Transervers slarv.

pappa B

2 kommentarer:

Baronessan sa...

Men hallå! Varför köper du hem sprit som du tror smakar diskmedel? Nu när du har väntat så länge och allt. :)

pappa B sa...

JA min vän, det var så att min lilla kvinna fyllde 50 och jag tyckte att vi kunde passa på att köpa hem litegott vin som dessutom var billigare än på vårt eminenta systembolag. Så blev det och då såg jag att man sålde spansk maltwirre för 67:-/litern och en konak för 109 spänn. Detta var ju värt att testa då leveranser av egntillverkad bryggd har blivit dyrare än dessa specialbrända sorter.
Men idag, med facit i hand och en två fingrars test igår så blir de resterande droppar av den spanska wirren klent Irändskt kaffe och konjaket kommer jag att späda ut i kaninens vattenflaska så han kan få lite bättre sutds under fötterna. Men det röda vinet var utsökt nu återstår rosé och det vita men det får vi testa längre fram.
Kvinnans 50-års kalas genomfördes med boxvin från vårt svenska systembolag till gästernas stora förtjusning så allt är i grund och botten rätt skapligt- Men....aktare för att anlita Transerver som fraktbolag, det var dissen i den här affären.