fredag 27 april 2012

Angered 2020...?

Nja, jag kanske tar i lite i överkant men jag tror att det kommer att bli lite mer exotisk stämning i och runt Angereds centrum om 8 år. Om trycket på Grekland ökar så kommer alla hemvändare och fd. SKF arbetare tillbaka + ett par till.
Då blir det ännu mer Retsina till folket och porslinsfabrikerna ökar sina intäkter då det gäller flata tallrikar (Grekerna kastas sina i golvet när de festar, visst du inte det?)

Fast å andra sidan så har vi lite indianer kvar som kan ge motvikt åt kulturen, kolla bara visst tusan är hon vacker min lilla squaw här till höger. Fast handen på hjärtat, hon är ju svenska givetvis. En utklädd sådan och en av mina många duktiga modeller när seklet var ungt, och jag med. Hon är fortfarande vacker, det vet jag och det är hennes mamma som sytt upp kläderna. Jag ser ut som vanligt fast lite mindre.
Junior kommer tidigare från plugget idag - äntligen fredag! Han och "Prinsessan" skall bara jaga ner till Liseberg och köpa sina Guldpass.
Sedan blir det en tuff timme på gymmet. Idag är det överkroppen som skall få sig en sjudjävla omgång. Över 70 kilo på alla stänger och maskiner så de så.
Vår gamle granne går i pension och detta skall vi fira genom att knacka på hos honom och dricka upp all hans sprit i kväll. Om han trodde att pensionen innebär att man kan sitta tillbaka lutad i en fåtölj och smutta på en wirre så skiter han sig på tummen. Fåtöljen får han behålla, men wirren den tar jag hand om. Vi syns och hörs!
pappa B

"Glatt sällskap gör vägen kort"

Skicka en kommentar