onsdag 25 april 2012

Dags för bredbandsbyte.!

Idag år 1529 så reste sig folket mot Gustav Vasa. Det så kallade "Västgötaherrarnas uppror" var ett faktum. Det var starka män från Västergötland, Östergötland och Småland som hade tröttnat på Gustav och hans svammel...och slog näven i bordet så tennstopen hoppade.

Liksom upprorsmakarna slår även jag näven i bordet och säger upp vårt ComHem bredband. Vi har haft 200/200 och betalt dyra pengar under snart ett halvår men aldrig kommit upp i närheten ens. Den högsta hastighet vi haft, har varit 125 vid ett tillfälle + att det krånglat i tid och otid. Trots att vi meddelat dem och påtalat detta för att få kompensation har de nonchalerat detta helt och hållet. Nu är det bra, nu byter vi......och hoppas att det kommer att bli bättre, för sämre kan det ju knappast bli?

Dagens pass med Mathilda gick bra och nu väntar föräldramöte och nytt tungt gympass med junior. Jag mår som en nyförälskad näkergal, vingarna under armarna växer så sakta och wirrekaggen töms, om än i ultrarapid.
Äter en blandad kost, inte 100% LCHF men nästan. Tycker att det är lite kämpigt att laga flera sorters mat, då ungarna inte accepterar de maträtter jag förespråkar. Det blir lite jämkning mellan olika upplägg.

För min del blir det mycket grönt och en hel del frukt. Har minskat allt intag av potatis, ris och pasta med 90%. Kör med linser, groddar och fågelfrö istället och mår prima av detta.
Förmodligen är det omlägget och intaget av föda som är en stor del av viktminskningen i kombination med all träning. Apropå detta så drog naturvetenskapsmannen Anders Celsius sin sista suck denna dag, år 1744. Jag hoppas att inte jag gör samma sak.
Snart börjar sommarlovet för trollen och då blir det bättre ordning på allt här hemma med. Fiska, träna och mysa, tre viktiga faktorer i vår familj. Även om mamma prioriterar arbetet rätt så högt också. Tur är väl det med en åldring sittandes vid köksbordet.
pappa B

"Mot slutet av leken, vill fan vara med"
Skicka en kommentar