måndag 2 april 2012

Gårdagens lunch idag, så kan det bli...

Kycklingfilé, stekt med babyspenat, burkchampisar, strimlad morot och tomaterna. Lite olivolja med citronsmak, lunchen är fixad.
Att den kommer ut idag och inte igår som den egentligen skulle beror på att jag varken hade tid eller vidare lust att sätta mig vid burken för att lägga in den.
Junior och jag tränade två timmar i går när han kom från konfirrmationslägret utanför Halmstad. Han var ganska trött vid hemkomsten men när han väl kom igång nere på gymmet så öste han på bra. Höjde vikten på två av momenten och han kommer att bli en riktig stark kis i framtiden, den saken är klar...
pappa B

2 kommentarer:

Daniel sa...

Kul att höra, klart han kommer bli stark bara han vill! :)

Jag själv var inget vidare fysfenomen i mina yngsta år, utan snarare motsatsen. Knogade dock på länge, trots att jag blev nedslagen av att se hur andra började träna efter mig men gick om mig i resultat. De slutade dock förr eller senare, men kvar stod jag vid skivstängerna.

Nu någonstans 10 år efter jag börjat styrketräna tittar jag upp ibland, och konstaterar att jag någonstans på vägen blev rätt stark! :)

pappa B sa...

Tack Daniel, detta blir extra pep åt grabben. Gubben kämpar på han med och wirrekaggen på framsidan försvinner så sakta och jag har återsett min platta fötter :)