måndag 16 april 2012

Kröp till korset....

Den Japanska flaggan kommer att fladdra i sommar
När kapporna hos de styrande inom idrott och fritid fladdrar för vinden så gör de det ordentligt. Åt alla håll och kanter. Nu har dock reaktionen på att vårt svenska damlandslag blivit utpetade från "sin" nationalarena till följd av att man skall visa herrarnas EM-kval på storbilds-TV på arenan. Den mest fjantiga ursäkter har kommit från arenachefen själv, Jonas Georgsson då han plötsligt hälsar damerna välkomna in på Gamla Ullevi. -Det känns skönt att detta är löst, vi vill ju att damerna skall spela här, men vi måste också ta ansvar för avtalet med skärmföretaget!
 Skärmföretaget, vad fan ha det med svenska damlandslagets vara eller icke vara? Har den här figuren Georgsson skrivit så förbannade dåliga avtal att ett skärmföretag som säljer reklam för att visa upp på en idrottsanläggning så det kan flytta en landskamp i fotboll mellan världsmästarna och VM-trean? Då tycker jag att Georgsson skall ta en korg på armen och en liten kniv i fickan och gå ut bakom Ullevi och plocka svamp. Lika stor chans att han skall hitta något att lägga i korgen, lika stor chans är det att han sitter kvar på sin position mandattiden ut.

Nåväl nu får damerna spela på Gamla Ullevi och det är ju som det ska. Bra så långt nu gäller det bara att hitta på ett sätt att spöa japanskorna också så blir allt bra till slut.....

Domarna verkar just nu vara Blåvitts största motståndare. I helgen stal man ytterligare poäng av stadens glamourlag. Nu hör till saken att den fotboll som de randiga presterar inte är speciellt upplyftande för dem som betalt dyra avgifter för att få sitta bekvämt eller stå mindre bekvämt, det är en annan sak. Men visst är det takigt när rättskiparna inte ser vad de borde se eller hör vad de borde höra. Idrotten blir mer och mer lik det politiska spel som håller på att köra lilla Sverige rakt i botten. Lite kriminalitet här och lite där det är väl inget att bry sig om. När det sedan övergår till våld med både livstids skador och död då skyller man på en dålig uppväxt och miserabel start i livet. Tack för kaffet...nu går jag ner till gymmet och sliter armarna ur led.
pappa B
Skicka en kommentar