tisdag 24 april 2012

Lätt mellanmål och förskräcklig lunch!

En omelett på två ägg, små tomater (mitt signum) och färsk fin salladslök samt en stekt blandning av vitkål och spets paprika i gräddfil satt som en smäck en vacker dag i april 2012, men sen....

SUPERVARNING! Detta är inte mat för människor!
"Prinsessan" hade tjatat om att jag skulle köpa grönsaksbiffar och i det senaste reklambladet från ICA fanns det ju extra pris på dessa för mig totalt okända livsmedel.
Biff a la Provence från Hälsans Kök är absolut ingenting som en människa skall stoppa i sig, den saken är klar. Detta var det absolut värsta jag stoppat i min mun och det var på vippen att jag sköljde ner första tuggan med en skvätt mörk rom. Men det är dumt att förstöra en sådan god sprit. "Prinsessan" tittade på mig med första tuggan i mun, reste sig sakta och gick fram och öppnade dörren till soppåsen. Där hamnade tuggan och resten av den fyrkantig kloss som låg på tallriken. Tvi vale för detta. Nu råkade jag köpa en annan variant på samma tema men den tar vi hem till mormor i Jönköping. Gumman är vegetarian och kanske uppskattar den mögelsmakande grönsaksblandningen inlindad i något slags ogräs från Frankrike. Skulle ni bli bjuden på detta, så tacka nej för Guds skull.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men kära kusin!
Nog har Du tid laga mat från grunden
med rena råvaror.
Sådan där skräpmat du skriver om blir din och andra människors DÖD!
Trasverfett och alla skit tillsatser som finns i dessa skräpprodukter.
Förstår att Du ville spy Blääääää.
Du blir fort mätt...
släpper du en fis så är du genast sugen på mat igen.
Sluta lura Din Kropp och lyssna på
en riktig Kock.
Kusin B

pappa B sa...

Ha ha men jag lyssnar även till vad mina troll har på sin önskelista. Blir enformigt med korv, fisk och bacon hela veckan ut.
Men den här skiten kommer aldrig mer in i huset, den saken är klar...