tisdag 3 april 2012

Lilla Mpululu, en stor dansare...

Hon var dagiskompis med våra barn, hennes mamma var alltid snäll och väldigt positiv. Med sju barn, fem tjejer som alla dansar eller har dansat och två bröder,där  bägge grabbarna är väldigt duktiga boxare, en av dem Salomon Ntuve som tillhör Europaeliten i sin viktklass, har mamma all rätt i världen att var stolt.

Mpululu dansade till sig en silvermedalj i solotävlingen, vid en Internationell danstävling i Italien i helgen. Hon fick dessutom pris för bästa utförandet i samma tävling. Hennes dans illustrerade en katt, pas de chat, säger hennes danspedagog tillika koreografen Mauro Rojas. Grattis lilla Mpululu från pappa B och hela familjen. Vi håller givetvis tummarna inför framtiden.
Idag simmar "Skogarnas Konung" för sitt simprov. Här använder han både dyna ovanpå och fram, men det klarar han sig utan i dagsläget. Bägge trollen simmar bar och det är bara gubben, som inte klarar av mer än halva dykarkonsten. Komma ner men inte upp. Sjunker som en sten men det beror väl på att jag är livrädd och därför inte flyter. Nåväl det finns ju båtar, både med och utan restauranger så jag klarar mig ganska bra ändå. Och vem vet, som en supertränad 80-åring så kanske jag går på simskola och lär mig, vi får väl se.
pappa B

Skicka en kommentar