fredag 6 april 2012

Nu går Let´s Dance in på slutrundan för min del...

Två fjantiga bögar och en kåt käring i juryn sänker nivån på programmet så att det inte blir någon tävling men väl en urfjantig parodi på älskar, älskar inte. Gubben Bengt gjorde en mycket fin och rolig dans denna afton och Schenkenberg kom in som en uttråkad begravnings entrepenör och gick sidledes och sträckte ut armarna ömsom uppåt och ömsom utåt, det var allt. Sen sitter Käringen, himlar med ögonen och tycker att han har så mycket mer att ge, det tror farfar det men inte på dansgolvet, Tony Erving tar i så propellern snurrar när han säger att kalsongmodellen var mjuk och smidig i sina rörelse. Då skulle han se en sågbock gjord av fjällbjörk i Hakkas. Den är smidig jämfört med Schenkenberg. Sedan fick han kliva upp från domarbordet och stryka träbocken på låret. Vilken lycka!!!!

Det finns en fin fikus, Anton Hysén som dessutom har både takt och ton utanför showen på dansgolvet. En reko kille utan fjantiga bögmanér. Strongt jobbat och han håller Göteborgs flagga väl så högt. Jag röstar på dig och Bengt Fritjofsson, min elegante vinkännarvän...
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du har så Rätt igen!
Har slutat titta på detta Danstrams.
Går istället in på Din sida och får mig många Glada Härliga skratt.
Syns att vi är släkt... Hi..Hi..
för Du är en Frisk Fläkt.
Kram på Dig i Regniga Göteborg.
Kusin B.

pappa B sa...

Ha ha ja det blir nog väldigt slötittande på detta spektael i framtden. När kommer du med en egen blogg?- Du kan väl maila någon dikt som jag kan publicera här hos mig?
berntojohan@gmail.com