måndag 21 maj 2012

Flytta inte till Italien!

Att flytta till Italien, stöveln på världskartan är igen god idé. Där brummar jordbävningarna lika tätt som regnet faller i Göteborg. Allt mer pekar på att det snart blir "back to bacic" för pappa B. Vi den senaste smällen i Italien så blev, tack och lov, inte skadorna riktigt lika förödande som vid smällen i L ´Aquilla, men sex döda är ett mörkt facit i alla fall.
 Förutom omfattande skador på folk och byggnader så rök 300.000 ostar av typen parmesan och den läckra grana padano åt pipan så nu blir det väl till att skava is sig färdigskuren, vacumpackad Gouda i  stället. Ostsmällen beräknar representanter från ostbrasnchen kosta närmare 2,3 miljarder kronor?

Idag blir det dubbelpass + promenad med kvinnan. Här gäller det att ligga i som prosten sa när kyrkvaktmästarns dotter hissade upp kjolen....

Läste idag att nu kan dopade tävla i OS i London. De organisationer som skall hålla koll hinner inte med och det finns inte intresse och resurser i de flesta länder för att stävja detta otyg. Dags att införa två olika klasser:
Normala sunda människor - rena utan medikamenter, nytt blod etc. Äkta guldmedaljer och prispengar
Dopade klantskallar hur mycket dopade som helst, anabola, blodbyte, just name it. 10.000 till den som stupar i mål som segrare utbetalas i form av nytt preparat för ännu bättre resultat vid nästa OS. Avlider man när man passerar mållinjen så utgår ingen ersättning, men prispengarna sätts in på ett allmänt dopingkonto för kommande idrottsmän/kvinnors behov att ligga på topp. Fri entré på alla tävlingar där dopingklass finns med.

Så där ja, nu har jag ondgjort mig för idag. Packar nu trunken och smyger ner till Sportlife och mina tjejer där nere. Kör rygg, mage och axlar nu på förmiddagen och ett riktigt brännarpass med junior i eftermiddag när han kommer från plugget. Sedan blir det lång mysig promenad med kvinnan när hon kommer hem. Jag riktigt känner hur krampen sätter in under morgondagen...
pappa B

"En man är inte mer än en man"
Skicka en kommentar