onsdag 9 maj 2012

GFC sätter Press på motståndarna...

Medan Lotta Schelin dansar runt nere i Frankrike och Lyon så har Göteborgarna och Torbjörn Nilsson får en ny idol på den gröna mattan. Christen Press, den leende amerikanskan som sprutar in mål i motståndarnas nätmaskor. Det gjorde hon i går med. Hennes sjätte mål rullade in bakom ett förtvivlat Jitex i lokalderbyts första match. Jitex, som chckstartade och ledde med 3-0 när det var 12 minuter kvar av matchen. Då åkte Mölndals stolthet på en rejäl nervekrach och GFC kunde reducera och kvittera innan domaren blåste av matchen.

Tiggeri i alla dess former!

När årets Göteborgsvarv startar så finns det en speciell startgrupp med 2.600 löpare i. Dessa har förutom startavgiften även skänkt pengar till välgörenhet. Om de skall springa med små glorior över huvudet, det vet jag inte men detta luktar mer än illa i mina ögon. Dessa ävermänniskor som nu får visas upp som extra duktiga i en egen startrupp hoppas jag är stolta över att de har mer tillgångar än de andra tusentals löpare som ställer upp och springer. Ledningen för "Varvet" borde genast gå och ställa sig i en skamvrån och där kan de stå tills alla i bidragsgruppen gått i mål.

Äntligen har man fått tummen ur och ställer fotbollshuliganerna inför rätta. Tjugo stycken av IFK Göteborgs så kallade problemsupportrar åtalas nu för våldsamt upplopp. Det hela gäller höstens möte mot AIK. Bevismaterialen som dels tagits av poliser på häst (Jippiee, lite cowboy stuk över det hela) är av så god kvalité att det är omöjligt för de filmade att neka. Kläm nu till rejält så att det svider i både skinnet och plånboken och tatuera in PIG i pannan på skitstövlarna. Ett ord med dubbel mening "Portade i Göteborg" eller som det egentligen betyder internationellt "Gris".
pappa B
Skicka en kommentar