lördag 26 maj 2012

Idag blir det salsa, samba och schottis!

Hammarkullefestivalen drog igång i går med dunder och brak. Men idag är det på allvar då det stora festivaltåget drar iväg genom hela Hammarkullen ner till den väntande arenan. 1500 dansare steppar iväg under publikens ovationer och trummorna hörs ände ner till Göteborg. Detta är eldoradot för alla invandrargrupper som ofta går man ur huset för att beskåda det hela. 70.000 besökare i fjol, detta tänker man slå i år. Jag brukar också finnas på plats och skall försöka vara det i år med. Kanske det blir en liten kort videosnutt, vi får se. Under alla omständigheter skall jag lägga ut lite svammel på min radiostation, då där kan ni får lite karnevalstämning i örat om ni vill.
Här finns mat från världens alla hörn att inhandla och tivoli med karuseller och lyckohjul tar en stor plats nere på den stora planen.

God morgon appropå den nya dagen som börjat för ett par timmar sedan. Gårdagens premiär för den nyinköpta el-grillen på tok för sent på natten slutade med övergrillat kött lika segt som de expandrar vi tränar med under cirkelpassen. Men vad gör väl detta, de små tomaterna var goda.
Hej på en stund, passa nu på att vila lite då det är lördag!
pappa B

"Utan hälsa ingen lycka"

Inga kommentarer: