tisdag 22 maj 2012

Jädrar vilken seg tur det blev från Biskopsgården..


En spårvagnsolycka på Hjalmar Branting där 5:ans spårvagn och en buss var lite närgångna mot varandra orsakade stora trafikproblem och det tog ett par timmar att reda ut det hela. och givetvis satt pappa B mitt i smeten, vad annars. Men skit samma, är man pensionär, solen skiner kjolarna blir kortare och töserna vackrare så gör det ingenting om man får vänta lite extra. ill slut kom jag ner till Hjalmar Branting och kunde ta 40 bussen hem till Angered.
Buss 40 är en mardröm, den stannar var 50:e meter för att släppa på eller av och så kör det runt hela Hisingen innan den kommer fram till Angered. Dessutom har man chaffisar som förmodligen varit kameldrivare eller biltjuvar i sitt tidigare liv, för går det inte så fort att man måste hålla i sig, så hoppar man fram likt en kärlekskrank kanin. Att sätta sig på 40-ian efter en kväll på krogen är garanterat Kräkvarning.
Nåväl jag kom hem, fick paket från Relevant Trading, ett paket med denya mycket populära Miracle Noodle och deras Miracle Ris. Här skall testas och tillagas för att se om detta är så bra som alla säger. Det ser i alla fall riktigt festligt ut och jag känner att detta är nog någonting som de som jagar kcal kommer att älska i framtiden.

Miracle Noodle har en bra hemsida där du kan få många tips och råd om hur du bäst tillagar och tar vara på dina nudlar och ditt ris. Endast 10 kcal per portion, slå detta om du kan med andra nudlar eller ris!
pappa B


Skicka en kommentar