tisdag 22 maj 2012

...men det blev ju lilla Malin istället!


..här ligger han utslagen lille Stefan. Han tar ut sig så fantastiskt varje pass att han faller ner på rygg efter det att musiken tystnat och vi andra försiktigt börjar gå ner i varv...Nää, jag bara skojar, han är seg den lille gubben. Här är det avslappning i slutet av Seniorpasset borta hos Sportlife på Stig Center.
Här är det ett roligt gäng med tanter och farbröder eller flickor och pojkar, välj själv, som har roligt och håller sig i form. Dagens PT lille Malin körde hårt i värmen och jag och min sågbock till kompis svettades som aldrig förr.

Här sitter hon och myser Malin medan vi andra kniper, spänner och trycker för att försöka få ordning på muskler som sedan länge försvunnit och ersatts av skrynkligt skinn och övervikt. Men skit samma vi har roligt och vi mår bra. det och mössan är huvudsaken. Denna dagen gick ovanligt fort och på ett vips var jag hemma i Angered igen.

Snart slut, 33 glada oldtimers förbereder sig för lite stretching och avslappning innan det blir full rulle ut till det väntande kaffet och mackan.

Tjejerna i receptionen har fullt sjå med att fylla på thermosar och hämta bröd. Lilla Pauline far runt som en iller och viftar med armar och ben och stressar lille Stefan med att vicka på rumpan. Två gånger slog han ut kaffet!

Här ute på Stig Center är det ett glatt gäng och det skojas friskt och givetvis fick jag på skallen för att jag är håller på GAIS. Det är sånt man kan ta, då motståndarna i detta fallet IFK:s pyromaner ser till att klubben får betala höga böter och dessutom får gå och ställa sig i skamvrån. GAIS vann med 1-1!

Detta var dagens första pass. Nu blir det snabba ryck upp till Biskopsgården för reportage, sedan hem fixa mat åt trollen som kommer runt 15.00 och så lite bildleveranser innan grabben och jag tar nästa pass på Sportlife här i Angerd. Vad gör man inte för att trimma till den här ålderstigna spolformade kroppen? Allt, givetvis, och gärna lite till...

Sedan väntar ju promenaden mellan Gällivare - Porjus om en dryg månad, då gäller det att vara i fin form...
pappa B

"Man går sovande genom livet
om man tror på sina drömmar"
Skicka en kommentar