lördag 19 maj 2012

Jag åkte dit på reklamen...

...jag brukat inte trilla dit så ofta. Men MacDonalds wrapreklam har gjort mig sugen ibland. Idag testade jag nere på vår egen MacD här i centrum. JAg beställde en Chili Wrap och det var inget felköp, tvärtom. Fräsch och god och förpackad så man lätt kan ta den med sig och äta på vägen vi som inte har tålamod att slå ner ändalykten på en stol utan springer och gnager i oss maten.
Jag tog hela menyn för 59 riksdaler och det var den absolut värd. Som ni förstår så lämnade jag halva pommesen med sög i mig cocacolan i ett svep...
Idag var det Reningsborg och en ny säng till junior som gällde. Vi hängde på låset tillsammans med ett 100-tal andra fyndare utanför den gamla pumpfabriken här i Angered. Kvinnan hade varit och rekat föra lördagen och min arbetsuppgift denna lördag det var att åka upp och köpa sängen. Den var helfin och är en nästan likadan som vi har inne i produktionshallen, en "upp och ner" säng. Lyckan fullständig när vi sedan köpte en skinnfåtölj i grått skin mod "superdyr, över 11.000:- ny, idag inhandlad för 150:- Tänks så bra det kan bli! Ännu mer lycka i ansiktet på pojken våran...
..dagens hatt såg jag också uppe på Reningsborg. den satt på en vacker ung kvinna som fikade vid bordet bakom oss. Hennes kavaljer hade sin hästsvans ihoprullad under kepsen och jag lyckades undvika honom på min bild.
Hade tänkt lägga ut lite outfit från Göteborgs ytterområde, men de människor som minglade på torget idag var grå,svart,bruna,trista mindre positiva människor så jag skiter i det. En outfit kommer en annan dag när de som satt inne i dag och tryckte bakom gardinerna kommer ut i ljuset igen.
Träningsfritt känns behövligt men kroppen börjar rätta till sig igen och det blir nog nya 30 minuter på crosstrainern i morgon kan jag tro.
När det börjar dar ihop sig för V75 i TV-rutan då försvinner mer än hälften av de som flanerar på Angereds Torg. Kvar blir det bara en massa mindre trevliga spår efter dem. Detta med papperskorgar ingår inte i svenska utbildningen hos SFI vilket i sin tur kanske är bra för på så vis får ju ett antal städare arbete... Hur man än vänder sig så har man ändan bak?

Jag spelar också på V75 men har redan åkt ut. Lirar lite och satsar på "All in" vilket i sin tur är betydligt tuffare men vid 7 rätt ger dig 2,5 gånger mer i utdelning. Skall det vara så skall det.
Nu sitter jag med tre lappar vinnare/plats och där lär jag få tillbaka mina satsade pengar.
Junior är på väg hem från sina dagar och lanandet hos kyrkan. Han berättade att han inte hade skrattat så mycket på länge. Hade faktiskt haft ont i magen i går kväll av allt skrattande. Känns bra!
pappa B

Skicka en kommentar