tisdag 22 maj 2012

Möte med Jim Be..

Mannen som kan få två sågbockar födda 1943 att framstå som dansande älvor. Mannen som får 50 friska pensionärer att hoppa runt, svinga hantlar, balansera på gummibollar och till och med göra "plankan"! Den där förbannade övningen som gör så hiskeligt ont i hela kroppen men som förmodligen gör ännu mera gott i slutänden. Våra seniorpass utför lille Stefan, Pia och jag numera ute på Sportlife nere vid Stig Center. Ett riktigt glatt rövargäng, som skrattar, skojar och har roligt, fikar en stund och hasar sig stapplande vidare i livet.

Ett, ett i Derbymatchen mellan GAIS och IFK var inget resultat som fick fotbollsälskarna i staden att hoppa högt. Återigen var det en Hysénare som visade upp sig. Pappa Glenn och hans fru har gjort ett förbannat bra arbete i sänghalmen, den saken är säker. Tobias kvitterade GAIS ledningsmål efter 54 minuter då chocken lagt sig efter GAIS snabba ledningsmål. Grattis mina grön/svarta lirare, ni knep en poäng och hade vittring på tre!
Några "Änglar" på läktaren fanns det inte däremot ett gapande gäng med tända bengaler i händerna som förstörde hela tillställningen enligt GP:s Malin Jonsson. Även blåvitts ledning var vansinniga över klackens tilltag.
-När vi hade som mest tryck i matchen då tänder ett par bengaler. Är det supportrar, sa en upprörd Kent Olsson. Polisen har koll på pyromanerna!,
Frk Kallur, Susanna, hinner nog inte kvala in till OS och i mitt tycke borde hon nog snöra av sig spikskorna och fälla ner häcken, nej inte sin egen utan de hon tränar med och tacka för sig. Det luktar lite Christian Olsson över frk Kallur också. Varför hålla på och sega sig igenom säsong efter säsong bara för att få vara med en gång till?
Jag tycker att Susanna kan börja leva ett normalt liv. Skaffa sig en karl hoppa lite i sängkammaren och snida till en ny liten hoppjerka.

PARTYTIME! Nu dansar man igång Hammarkullefestivalen till helgen. Vackra svansvickande plymförsedda damer och paljettskjorte dansande grabbar bjuder upp till fest. Detta är ett måste att besöka om man har bopålarna nerslagna i Nordost. Floppen, den nya affischen som man inom den konstnärliga sektorn tycker är ett nytänk visar hur den svenska fjantkulturen lyser igenom på ett skrämmande sätt. Hammarkullefestivalen är inte svensk inte mer än att de korvar som säljs kanske kommer från en svensk leverantör. Detta mina damer och herrar är invandrarnas egen fest och man ser tydligt hur käringarna och gubbarna som styr och ställer gärna vill få in en fot i ledet. När det hela startade var man inte så entusiastisk, men nu när festivalen har vind i seglen, då vill man gärna vara med! Kyss mig i ändalyckten, skapa en egen festival med knätofsar, lappmössor och lovikavantar. Bjud på ostkaka och Mannerströms silltalrik!  Årets affisch skulle ha visat någon av de vackra invandrartjejerna eller ett dansande par och inte en inhyrd fotomodell Alma med en överklassad huvudbonad som bara ser löjlig ut, Museichef Ted Hesselbom, ta dig i röven.

Los Copihues firar 30-års jubileum
Det hela startade i en lägenhet i Hammarkullen. Där hade familjen Romero-Salas just startat en liten dansgrupp. I år dansar man iväg för trettionde gången och idag är den lilla gruppen ett minne blott. Nu är man över 100 dansare som uppträder på scener över hela Sverige. Grattis Fernando Diaz och Los Copihues.

Dags att packa trunken och traska upp till mötesplatsen. Lille Stefan är på G!
pappa B
Skicka en kommentar