söndag 24 juni 2012

NORGE! Sluta fjanta, lås in fanskapet på livstid!

Visst, vi svenskar har skojat friskt med vår norska grannar under en längre tid. När så oljan började bubbla upp så stängde vi igen våra näbbar och insåg plötsligt att det var vi som var småbröder i det nordiska gänget.

Men nu måste jag verkligen ifrågasätta norrmännens flathet i fallet Breivik. Mannen har ju lyckats! Inte bara med massmorden och bombningen utan att få hela det norska rättsväsendet att gå på knä. Alla advokater, åklagare och andra potentater har ju fått en kick i skrevet av massmördaren som bara sitter och hånflinar under rättegångarna. Hur många 100-miljoner NKR har inte denna cirkus kostat och hur jobbigt är det inte för de anhöriga att gång på gång få se den man som mördat deras barn sitta och flina mot dem i media och TV-kanaler?

Tag nu och stoppa det här fjantande med rättegångar och allt trams, har inte ni inse att den här skitstöveln har mördat en massa unga människor och då skall han låsas in oavsett hur, helst ner i en källarskrubb utan ljus och service för all framtid. Han skall aldrig mer se dagens ljus. Fjantpellar!
pappa B

Ok, jag vet att vi inte hittat Olof Palmes mördare, det är klumpigt det med. Men här sitter mördaren och gör narr av hela det norska folket, systemet och rättsväsendet.
Skicka en kommentar