fredag 20 juli 2012

Morgonpromenaden avklarad och fet ost intagen...

...när man promenerar tidigt på morgonen för frukostmackan så möter man ganska många människor, och hundar, utefter vägarna. Egentligen är det fantastiskt hur många det är som väljer att ge sig ut på en morgonpromenad och detta oavsett väder och vind. Vi promenerar ju även om det skulle regna lite det tar vi ingen skada av och faktiskt så tycker jag personligen att det är ganska skönt att gå i lite regn och rusk.
Idag valde vi en annan av våra slingor, lite lättare och lite kortare.

Hemma två stora koppar te och nyttigt bröd med en fet dansk ost 45% som lägger sig som bomull runt hjärtat. Huvva säger alla tuentals lättproduktsfantaster, toppen säger pappa B som gillar att osten smakar ost och inte hyvlad spånplatta.
Idag blir det nog en tur ner till centrum för min del, har en del ärenden att uträtta nere i kaoset. Vi får väl se vad jag hinner åstadkomma innan mörkret faller. Barnen och kvinnan skall gå till banken och fixa sina bankkort, det är dags nu när man blivit så stor att ansvaret har slagit lite rot i knoppen. Därefter kommer månadspengen att finnas på plast istället för byxfickor och mobiltelfonfodral.
pappa B
Skicka en kommentar