fredag 13 juli 2012

Oj oj, stackars små svenskor...

Sverige - Frankrike 20 - 26. Såg ni vilka madonnor som det franska handbollslaget ställde på banan. Till och med Thorstensson såg kort ut. Hu jeda mig, det blev givetvis stryk med 6 bollar och nu väntar både Norge och Danmark i helgen.
Tuffast möjliga motstånd och dessutom samma lag som man skall möta i gruppen när OS drar igång om ett par dagar. Här krävs pep-talk av den högre skolan.

Emma Green Tregaro studsade in på en femte plats och den vimsiga, glada och helt fantastiska yrvädret i svart skuttade över 2 meter. Vi skall nog ligga lågt då det gäller fru Tregards insats under OS, klarar hon sig till finalpasset så blir vi väl glada, eller hur? Hörde att stavhopparen, härifrån väst, Mr Jeng, fått en OS-biljett. Han har mycket sällan kommit över ribban den sista tiden och nu får vi väl hoppas att han kliver in på 5.25 så han får tillgodoräkna sig minst ett hopp i alla fall. Personlogen tycker jag att det är slöseri med medel att skicka honom till London: Han har faktiskt ingenting där att göra så de så.

"Musse" fick han någon OS-biljett? Har ingen koll på detta, men den stackaren han springer i alla fall och fullföljer loppen han startat i, det kan man inte säga om Mr Jeng och hans stavhoppande.
Sängläge för pappa B och ni får också sova gott.
pappa B
Skicka en kommentar