tisdag 25 september 2012

Bort med slöddret från arenorna...

Det är detta fotboll handlar om i grund och botten. Lek och ha skoj, träffa andra och få kamrater för framtiden.

Att ställa till problem, tända bengaliska eldar, kasta glåpord och slåss, detta har absolut ingenting med fotboll eller supporterskap att göra. En klick som kallar sig för supportrar tänder bengaliska eldar på läktaren. Matchen försenas och GAIS får punga ut med 50.000 kronor i böter. Hur fan kan detta få förekomma på ett idrottsarrangemang år 2012 i det välputsade landet Sverige? Hur tänker ni andra som umgås med de här figurerna, fattar ni också noll, eller. TAg avstånd från den här gruppen, frys ut dem släpp inte in dem på arenorna. som det verkar så har ju polisen koll på en del av dem. Se till att klubbens samarbete med myndigheten fungerar och märk de här idioterna, de skall bort i från allt vad sport heter. Häng upp deras bilder utanför arenorna s¨å att vakterna kan identifiera dem och se till att de hålls utanför.

Nä, det får man inte göra, deras mor och farföräldrar kan bli deppade då, liksom deras mammor och pappor som verkar ha skitit i vad allt med uppfostran har att göra. Låt de sitta på stora bilder så att alla ser vilka knäppskallar de är. Knäppskallar, som gör att den klubb de sägs representera som supporter drabbas av stora ekonomiska bakslag vid nästan varje match!
-Det är klart att detta påverkar oss i ett läge där vi är extremt kostnadsmedvetna, säger Leif Gjuthem, en förtvivlad klubbdirektör hos GAIS.
Ett par timmar efter matchen hade polisen omhändertagit 23 personer för störande av ordning samt 9 stycken för narkotikabrott?

Nu kommer hockeyproffsen hem igen! Detta innebär att flera duktiga ungdomar nu får sätta sig på bänkarna hos de aktuella klubbarna som gottar sig i problemen i NHL. Helt fel och i sanningens namn kommer de inte att förstärka seriespelet nämnvärt utan ser detta med spel i Sverige som en avkopplande semester med full betalning+ lite tillägg från de svenska klubbarna. Låt dem sitta på läktaren och släpp fram alla unga grabbar, som vigt sitt liv åt att träna och bära sina klubbtröjor med stolthet lira!
Skicka en kommentar