torsdag 13 september 2012

Nu är man ute och cyklar igen...

Kolla nu på träskallarna i Migrationsverket. Svenska fängelser är fulla av utländska män och kvinnor om enbart har gjort djävulskap här i landet. De får vara kvar. Men en gammal tant och en tonårstjej som försökt leva efter de lagar och förordningar vi har här i landet,  till och med konverterat till kristendomen, de skall skickas hem? Vad väntar dem där hemma i Iran, jo förmodligen dödsstraff!!!
Hur kan vi, svenska folket tillåta dessa inkompetenta käringar och gubbar som sitter och styr i Migrationsverket få sitta kvar?
-De ljuger, säger Migrationsverket. Varför vågar ingen av dessa figurer höja rösten när mördare och våldtäcktsmän åker fast. De är ju för tusan de som skall lämna landet med omedelbar verkan och aldrig mer få sätta sin fot här i landet oavsett om de låter skägget växa, byter ut Volvon mot en Mazda och snackar danska.
Man blir så förbannad när man ser sånt här. Migrationsverket lever i en skyddad verkstad och vet inte ett smack om vad som händer utanför verkets tjocka glasdörrar. Kom ut i verkligheten och skicka hem de som verkligen har bränt sina kort. Inte en tant och hennes 13-åriga dotter!!
pappa B  
Skicka en kommentar