fredag 14 september 2012

Roligt när det fungerar...

Ja inte bara att blogga via mobilen utan även för Göteborgs Indianer, Västra Frölundas hockeylag. Premiär förlust mot Linköping med 1-2 och då skyller man på att man inte hunnit registrera Fabian Brunnström så han fick inte vara med! Detta är en av otroligt många dumma bortförklaringar som spottats ut av klubben genom åren. Skulle Fabian vara någon slags ärkeängel och frälst hela det övriga gänget från ondo. Skit ner er, börja spela hockey som ni gjorde förr. Om ni i tränarstaben och ledningen och ni grabbar med skridskor på fötterna inte vet, så skall jag nu berätta att i det ni håller på med så är det mål som gäller. Den där lilla stenhårda snusdosan som ni vispar runt med innanför plexiglaset, den skall in BAKOM motståndarnas målvakt, in mellan den rödfärgade stålramen. Så många gånger som möjligt under en match. Dessutom skall ni supertränade hemkomna proffs från andra sidan Atlanten se till att ingen djävel av motståndarna får in samma stenhårda snusdosa bakom eran egen målvakt. Är detta så förskräckligt svårt att fatta??? Ni har säkert minst 60.000 kronor var i månadslön, se nu för bövelen till att göra rätt för dessa pengar...

Fett, socker och salt. Vi svenskar håller på att äta ihjäl oss! Detta konstaterar man nu hos livsmedelsverket. Kommer det att bli en ny skatt här i landet, det är ju medicin mot allt och gäller alla i detta lilla land. -Njaää, säger generaldirektören vid verket, Inger Andersson och tror inte att en "Fettskatt" kommer att få Svensson att köpa mindre med chips, läsk och salta pinnar. Ja, jag säger då det. Ge varje människa ett gymkort, förbättra alla motionsslingor och promenadvägar, bygg flera el-ljus spår i ytterområderna och längre cykelbanor så skall ni se att medborgarna blir tajtare och friskare! Ge fan i att bygg 35 av de 40 betalstationer ni så idiotiskt tänkt omringa halva västergötland med och lägg de pengarna på friskvård i stället. Knäppskallar!

Visa musklerna i kväll. Nu är det dags att sluta och sitta och mjäka framför dumburken. Idag klättrar BWO sångaren Rolinski upp framför sin kör från Angered och släpper loss dem i låten -Vart jag mig i världen vänder-  en vacker sång, som med vår hjälp måste gå vidare. Här har vi en chans att sätta vårt Angered på den musikaliska kartan. Ring nu och rösta på våra killar och tjejer i Team Rolinski i kväll. Du köper så mycket annat skit om dagarna så de här kronorna kan du gott offra på våra sångfåglar.


Här är Diana på studio 413 i full färd med att färdig-
ställa ett snyggt motiv i akterkapellet på en ung dam.
Funderar stark på om jag inte skulle göra en gaddning till. Kanske på högerbenet, någonting som kännetecknar den här gubben eller man kanske skulle göra ett kyssmärke på ena skinkan? Jag skall lura lite längre på detta så återkommer jag i ärendet, som man säger hos kommunen när man vill ha reda på nåt, men aldrig får det.
Har ni läsare några förslag om plats och motiv så hör gärna av er här på kommentarsfältet. Vem vet det kanske blir din idé som nålas in på gubbakroppen. Rädd? Nä fan heller jag vet inte hur det ordet stavas en gång....
pappa B
Skicka en kommentar