måndag 29 oktober 2012

54.000 asylsökande väntas till Sverige nästa år?

Här i Botaniska Trädgården finns det gott om plats för ett par tusen flyktingar.
Tanterna kan ta hand om arbetet med växterna medan gubbarna vilar i skuggan av
de blommande "Svinrövarna"
Nu är det slut med oss pensionärer, nu kan vi flytta ut i skogarna och börja småbruka och försöka klara oss själva. den svenska regeringen arbetar med helt förbundna ögon. I ena korridoren skriker man om att det går inget att göra åt arbetslösheten bland våra ungdomar och de invandrare som redan finns här. I den andra korridoren skriker man om den enorma brist på bostäder som bara växer för varje dag som går.

Men...mina damer och herrar, i den tredje korridoren där sitter man och dricker kaffe och plockar in tusentals nya invandrare som om ingenting hänt. Hur fan skall detta gå ihop. Nu måste svenska folket hoppa upp ur sovsäckarna och slå näven i bordet. STÄNG ALLA GRÄNSER! Och detta  med omedelbar verkan annars kommer det här landet att sjunka rakt ner i dyn.

Ni ser ju redan idag med facit i hand att dessa ekvationer som regeringen, migrationsverket och de olika partierna föreslår och genomför inte fungerar i praktiska livet. Blindstyren är ni hela djävla gänget. Kolla bara den svenska skolan, den är så dålig att de unga svenskarna vågar inte berätta var ifrån de kommer, för då blir de utskrattade.
Det är klart att man skall sätta maten i halsen, annars får man inte ner den i magen, men att agera som vi gör här i Sverige i dag det är så magstarkt att man blir rädd.

Nåväl, lilla pappa B han kan inget göra åt detta annat är skrika och vifta med armarna. Snart gåt inte det heller för det finns ingen plats att vifta på för det är redan trångt här i Angered och snart blir det ännu snävare. Dock kan vi med förenade krafter få alla nya invandrare att tälta i de fina stadsdelarna tills de får komma in under tak, Örgryte, Delsjön, Linnéstaden och de superstora lägenheterna uteter Avenyn, de kan ta hand om massor av flyktingar de närmaste åren, eller hur?
Och rum finns det hos alla politiker också, både till vänster och höger och inte minst mitt emellan där alla fisförnäma frimicklare sitter och vrider sina händer.
pappa B

7 kommentarer:

Kenneth Svensson sa...

Vartenda ord stämmer. Det går inte motsäga Dig Bernt.

Anonym sa...

Ja du Kenneth, det är för bedrövligt och vi får bara titta på :(

Erika sa...

Instämmer i varje ord du säger. Det här som pågår är ett vansinne utan dess like, när skall de inblandade inser det. Ett av mina barnbarn bor i Segmon i Värmland, han började efter sommarlovet i trean, en skola som är lagom liten och alla stormtrivs, nästa år är den skolan stängd, avslutad, igenbommad för all framtid (om ingen reagerar innan dess)därför de har inte råd att har den kvar.

Det skall sparas, och dessa små knattar skickas till en högstadieskola lite mindre belevad i trivsel osv. f.o.m nästa år. Det här är ännu ett steg i de bestämmandes område, stäng gränsen NU och låt våra barn oavsett vems går i skola med trivsel och bra lärare, och ger själva fan i att stänga, spara. Drar ner på politikergubbarnas löner så kanske det räckte till allt det andra, samt så vi kanske slapp höra ordet sparåtgärden.

Som sagt stäng grinden utifrån och låt det vara mer än nog med detta intagande av invandrare, vi är redan på ruinens brant var det gäller det mesta i vårt eget land. Det är fullständig katastrof det som pågår och gjort länge. Undrar vad de som bestämmer är ute efter, att vi svenskar ska flytta på oss och andra tar över?

pappa B sa...

Ja du Erika min vän. Vi är för få som vågar slå näven i bordet. JAntelagen har satt både nosgrimma och munkorg på oss, nästan hela det svenska folket.

Anonym sa...

Ja min kära och Glada kusin...
snart finns inget att glädjas åt i nyfattig Sverige..
Om du inte orkar med ett småjordbruk...
Kanske du ska tänka på att söka asyl i något annat land som har välfärden kvar.
Har inget svar på var du ska hitta denna välfärd.
Där välfärd existerar håller ju bara dom rikaste till...
Där finner nog varken jag eller du
lyckan även om vi så vill.
Tycker mest synd om alla arbetslösa ungdomar och våra äldre som en gång byggt detta land som dom värnade om.
Måtte vi få en bättre regering nästa gång... vi ser ju vilket parti som nu är på framgång.
Måste bli en bättre invandringspolitik!
Annars blir det en historisk utvandringspolitik för alla svenskar som inte står ut med det som idag sker.
Så sant det du beskrivit här...
Ha en bra Torsdag...
Kusin B.

Anonym sa...

AMEN

Anonym sa...

TACK appa B för ditt underhållande sätt att hantera språket tyvärr har vi inget att diskutera för våra åsikter är identiska invandringspolitiken är FULLSTÄNDIGT OBEGRIPLIG KW