måndag 29 oktober 2012

54.000 asylsökande väntas till Sverige nästa år?

Här i Botaniska Trädgården finns det gott om plats för ett par tusen flyktingar.
Tanterna kan ta hand om arbetet med växterna medan gubbarna vilar i skuggan av
de blommande "Svinrövarna"
Nu är det slut med oss pensionärer, nu kan vi flytta ut i skogarna och börja småbruka och försöka klara oss själva. den svenska regeringen arbetar med helt förbundna ögon. I ena korridoren skriker man om att det går inget att göra åt arbetslösheten bland våra ungdomar och de invandrare som redan finns här. I den andra korridoren skriker man om den enorma brist på bostäder som bara växer för varje dag som går.

Men...mina damer och herrar, i den tredje korridoren där sitter man och dricker kaffe och plockar in tusentals nya invandrare som om ingenting hänt. Hur fan skall detta gå ihop. Nu måste svenska folket hoppa upp ur sovsäckarna och slå näven i bordet. STÄNG ALLA GRÄNSER! Och detta  med omedelbar verkan annars kommer det här landet att sjunka rakt ner i dyn.

Ni ser ju redan idag med facit i hand att dessa ekvationer som regeringen, migrationsverket och de olika partierna föreslår och genomför inte fungerar i praktiska livet. Blindstyren är ni hela djävla gänget. Kolla bara den svenska skolan, den är så dålig att de unga svenskarna vågar inte berätta var ifrån de kommer, för då blir de utskrattade.
Det är klart att man skall sätta maten i halsen, annars får man inte ner den i magen, men att agera som vi gör här i Sverige i dag det är så magstarkt att man blir rädd.

Nåväl, lilla pappa B han kan inget göra åt detta annat är skrika och vifta med armarna. Snart gåt inte det heller för det finns ingen plats att vifta på för det är redan trångt här i Angered och snart blir det ännu snävare. Dock kan vi med förenade krafter få alla nya invandrare att tälta i de fina stadsdelarna tills de får komma in under tak, Örgryte, Delsjön, Linnéstaden och de superstora lägenheterna uteter Avenyn, de kan ta hand om massor av flyktingar de närmaste åren, eller hur?
Och rum finns det hos alla politiker också, både till vänster och höger och inte minst mitt emellan där alla fisförnäma frimicklare sitter och vrider sina händer.
pappa B
Skicka en kommentar