onsdag 31 oktober 2012

Göteborgs skolor under isen..

Skolorna i Göteborg är en katastrof, rent ut sagt och hur skall kommunen och skolverket råda bot på detta. En organisation som i sig själv lider av jättestora brister då det gäller rakryggat och seriöst agerande. Den ena handen ger och den andra tar, på samma gång dessutom. Stora, många och
starka röster kommer från lärarkåren, de som sitter mitt emellan hötapparna, i det här fallet eleverna och skolstyrelsen;
-Överför skolan i statlig regi! NU!
-Skolan och andra viktiga samhällsfunktioner skall tillhöra staten. Inför en vettig disciplin i klassrummen. Låt lärarna kasta ut stökiga elever. Skolan är på väg att haverera och orsaken är undermåliga föräldrar och livrädda politiker.
Bra två av flera röster från lärarnas egna kommentarer. Detta är sannerligen en het potatis och under tiden som arbetet med att få ordning på skolarbetet så inför "filttofflorna" i skolstyrelsen, afrikanska sånger i ställer för "Den blomstertid nu kommer" som avslutnings vinjett inför sommarlovet. Hej vad det går sa lokföraren då han körde in genom stationshuset!

Nu startar vi en ny dag med nya upplevelser (TV-program) och siktar in oss mot en uppfriskande promenad i morgon. Då startar Ivan den förskräcklige och jag, om våra stegräknare mot nya tunnare mål.
pappa B
Skicka en kommentar