lördag 27 oktober 2012

Slutdansat i stan..:(

Nu är det bekräftat, när byggnadsställningarna flyttas bort och dörrarna slås upp för det nyrenoverade Palace mitt i stan då är det klart att Nattklubben försvinner. Det sista om än minimala dansstället för mogen dans har slagit igen, Nu gäller det för oss mogna och övermogna män och kvinnor att skyndsamt lära oss de senaste mode danserna och försöka muta oss in på stans klubbar för att få chansen att dansa. Till och med Stena båtarna spikade upp försäljningsställen där man kunde dansa förr. Hur fan tänker folket? Det är bara att bojkotta traktören Skager på Palace, som har hoppat direkt från stekpannorna på Fiskekrogen ner till Palace. Han kan sitta där med sina laxtartarer och hjortfiléer i ett hörn och sura. Men han mognar väl han också, och får se hur det är att tvingas ställa sig vid sidan om, skitunge!

Även de lättfotade damerna får ett helvete när man nu efter säkert 35 år fått tummen ur den feta kommunala röven och tänker rusta upp Rosenlund. Om nattfjärilarnas fladdrande mellan bilarna upphör det vet i fan, men det kanske blir lite ny klädstatus och så krävs det finare bilar för både torskar och hallickar. Å visst tusan, sen har vi trängselskatten, men den kanske inte gäller på natten förstås.

Hur som helst Göteborg är redan nu, betydligt tråkigare än Jönköping och snart ligger staden i klass med Kristianstad där ljuset aldrig syns, inte ens på dagen, sommartid. Det bli att ta roddbådet över älven (ingen trängselskatt) och besöka Fars Hatt iKungälv, där tror jag att de har dans ibland, fortfarande?
pappa B
Skicka en kommentar