söndag 11 november 2012

Mord och jäkelskap, det möter oss varje dag, nu för tiden.

Att det råder en stor depresion här i landet råder det ingen tvekan om. Varje dag så mördas det en eller flera personer här i landet-. Hur många som själv tar sig av daga det vet vi inte och kanske är detta lika bra. Ekonomi, arbetslöshet och olycklig kärlek i kombination med starka mediciner, knark, sprit och andra förödande stimulantia är också en bidragande orsak till att allt fler brott begås i landet.
Att ta livet av sig själv är ju inget brott men så förbannat fegt att det borde straffas. Man har fått ett litet kort liv, de må vara hur bedrövligt som helst men inte tusan skall man släcka detta i förtid, även om hatten känns för stor och skorna för trånga. Nog om detta.

Har ni blivit grattade idag? Jasså ja det var väl tur. Förra veckan ökade strump- och slipsförsäljningen otroligt mycket i landet. Kalsongförsäljningen fick ett uppsving också.
Själv fick jag små flaskor med goda drycker och mörk choklad, en rolig T-shirt och de obligatoriska strumporna. Supergod kladdkaka med vispgrädde och mandariner som dessert så jag mår numera som en prins.
Klockan 16 drar jag över älven för att fotografera innebandy och sedan blir det träning med Lars i två timmar. Gym givetvis, Partille eller Ullevi, vi få se. Rapport kommer under kvällen.
pappa B
Skicka en kommentar