fredag 9 november 2012

Strålande insats av Lars, nu blir det bara bättre och bättre..

Magmaskinen blev extra tung för Lars idag och det skulle han bara ha. Idag lade vi om vår första månads pass både då det gäller promenaden och tiden nere på gymmet. Lars är grym!
Idag flyttade Lars sina numera 147 kilo tunga kropp inte mindre än 5,5 kilometer på en väg med två riktiga uppförsbackar. Detta mina vänner är den längsta promenad han har gjort under de senaste 20 åren.

Att passet nere på gymmet dessutom fick en helt annan vändning gjorde att Lars var riktigt slut när det hela var över. -Jädrar vad jag mår bra sa han då vi avslutade med en mugg fredagskaffe uppe i receptionen. Tyngre vikter och färre reps var det som gällde idag och som avslutning på ett mycket fint pass så fick han inviga sitt nya röda gummiband. Ingen avslutning som man längtar till men både nyttigt och stärkande för Hr Möllesjö. Som extra grädde på moset fick jag äntligen honom att skippa den illgula plastsäcken, typ syföreningsväska, som han släpat runt med som gympapåse. Nu har han en riktig rygga att ha sina träningskläder och vattenflaska i. Det sista han sa när vi skilldes åt var; -Om jag kan grea barnvakt, tror du vi kan köra en sväng på söndag runt 17.00? Det tror tusan det, vi kör allt vad tygeln håller, målet är fortfarande att ge tomten hicka, och dra innågot hål i livremmen när julen kommer.
pappa B
Skicka en kommentar