onsdag 7 november 2012

Spärra in "Stalkern" på livstid, gärna hemma i Norge, så slipper vi utgifterna för fanskapet!

såg ni programmet om norrmannen som har förföljt den lilla hästtjejen som var med i programmet "Bonde söker fru". En obehaglig resa för den ensamma tjejen som ändå verkar ha styrkan att klara av detta. När polisen, som vanligt i det här landet, sent omsider och efter bevis och påtryckningar från TV3 äntligen tog in mannen så visade sig att det fanns fler lik i garderoben. Han hade nämligen dränkt sin 10 månaders son hemma i Norge och suttit 8 år i fängelset för detta. Nu var det nog dags för nutt djävleskap på andra sidan gränsen uppe i Åmotfors. Han blev dömd, men vid förhören så kom man fram till att mannen var så sjuk att han dömdes till sluten psykiarisk vård med speciellt krav på eventuell permission och frisläppande. Jag antar att han sitter i samma hotell som Tomas Quick uppe i Säter och de två kan fantisera ihop nya rackartyg för att blåsa det urlöjliga svenska rättsystemet. Två olika läkare skall nu avgöra om den här spelevinken från Norge får komma ut i det fria. Hur brukar detta sluta? Jo någon av dem tycker att han har ett så snällt leende så han bör nog få komma ut och lufta sig, han är ju så behändig och snäll inne på hotellet.
Den dagen hoppas jag att den lilla hästjäntan har skaffat sig en betydligt vassare gårdvar än detvå lopphögar som gick omkring och pissade på staketen hemma på gården. Det får gärna finnas en stark och modig man med ett skapladdat hagelgevär i bakgrunden också, som kan blåsa taskera av den här göken om han skulle få för sig att närma sig jäntan.
Jag blir så förbannad när jag ser att sådant här händer, vilken skam för oss karlar!
pappa B

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag kallar inte dessa "stalkare"
för män dom är ju sjuka i huvudet och beter sig inte som riktiga män.
Skitstövlar vill nog många kalla sådana män som far illa med kvinnor. Kvinnor ska män vårda ömt...
då blir det nog som dom länge har drömt.
Stalkare har ingen plats i vårt samhälle och jag håller med dig kusin,,,sköter dom sig inte så spärra in dom för all framtid,
Kusin B.