torsdag 8 november 2012

I morgon vässar vi Lars lite extra, nu ökar trycket...

Jag förstår om Lars lägger sina händer
i kors över bröstet. I morgon blir det tufft.
Den 8 november 1519 tågade Cortez och hans trupper i rask takt in i indianhövdingen Montezumas huvudstad i Mexiko. I morgon tågar jag och Lars ut på en runda betydligt längre än de rundor han gått tidigare. det är i morgon den 9 november som hans träning kommer att stegras. I morgon skall det slås rekord i promenerade och även nere på gymmet kommer det att bli betydligt tyngre än vanligt.

En annan som slagit rekord är Elvis Presley som den 9 november 1957, hade 8 låtar med på den engelska listan Topp 30. Det rekordet står sig nog än i dag. Lika glad, ja kanske till och med gladare är den kvinna som fick genomgå Skandinaviens första hjärttransplantation den 9 november 1983. Operationen genomfördes på Rikshospitalet i Oslo och kvinnan som fick ett nytt tickande hjärta var 22 år.
Idag har det varit vilodag och därför är den så förbannat lång. Snart kommer kvinnan hem och då blir det lite mysigare. Ivan den förskräcklige har fått träningsförbud av doktorn och mig, oavsett vad han själv tycker. Hans kraxande måste bli bra innan han släpps loss på gymgolvet och promenadväbgarna runt Angered. Tveksam tills hans "buggande" på Heden och vattengympa med tanterna också.
Nu återstår att se vad kvällen har att bjuda på. Naturligtvis myser vi ett par timmar i skinnsoffan med en god kopp te, gumman och jag innan det är dags att krypa under täcket.
Ha det så fint denna ärtsoppedags afton.
pappa B
Skicka en kommentar