söndag 25 november 2012

Vilken tur att det bara var 7,5 kilometer...

...hade Världscup stafetten hållit mästerskapsmått 10 km så hade Olsson och Rickardsson växlat som sista man. Men tack och lov har ledningen i världscupen valt att korta av stafettsträckorna inför årets säsong.
Hellener och Jönsson får full pott och det svenska damlaget höll den blågula vimpelt högt. Bra kört.....tjejer. Synd att Emma W i Sveriges lag II körde ihop och tappade både rytm och fart. Kalla lyckades idag att inte falla och höll undan för de jagande nationerna- Åt Norge finns ingenting att göra och om något annat land oavsett lag eller individuellt lyckas tränga sig in mellan de röd/blå/vita jenterna så måste dessa råka ut för skidbrott, avåkning långt ut i terrängen eller inte komma till start. Vi skall nog räkna med att om det skall bli några medaljer i år så får de bli i valörerna silver eller brons i hård kamp mot Finland och USA.
I morgon blir det seniorgympa (kolla nu lilla Pia) med både damer och herrar och lilla Natalie som eldar på framme på scen och ute på golvet. Vi hörs.
pappa B
Skicka en kommentar