måndag 3 december 2012

Ny vecka nya äventyr!

Ja jag säger då det. Svensk skidsport ligger ganska risigt till. När en sprintåkare blir bäste svensk med en nionde plats i en ordinarie längdtävling då är det inte godkänt. Emil i all ära, han skall ha heder av sin dag , eller rättare sagt sina tre dagar på kobbet i Kuusamo. Han gnällde aldrig över kylan medan de andra herrarna huttrade och skakade tänder. Han gjorde var han kommit dit för att göra - han åkte skidor så fort han kunde. Resten av truppen både damer och herrar kan ta med sig sina ledare och gå och gömma sig....

Grattis Lydia, du har namnsdag i dag. Lydia betyder helt enkelt kvinna från Lydien, ett landskap i Turkiet.
Grattis säger jag till Frölunda också som tagit tre raka segrar. Det var nyttigt med uppläxningen i
omklädningsrummet eller om det var i klubbhuset.

Snart bär det iväg över älven med lille Steffe och Ivan den förskräcklige. Idag åker vi KIA och efter Seniorpasset kör Ivan och jag minst en timme nere i källaren här i Angered. Kanske det blir mage/axlar/rygg idag, vi får väl se.

Soppvecka! Nu har jag stampat på samma plattform då det gäller vikten så nu är det dags att sätta in en stöt för att väcka liv i förbränningsmotorn. Vågen pendlar mellan 88-90 kilo varje morgon och nu har den här gubben lessnat på att dricka grädde och tugga i sig nötter. Tar fram den beprövade Shalgrenska dieten och i går kokades det soppa nästan heladagen. Frysen är fylld av plastpåsar med soppa som skall intagas i tid och otid. Vi får väl se om den varianten släpper viktspärren något. Testar en vecka från och med idag. Huruvida jag orkar träna med samma energi det återstår att se. Startvikt 90,2 i enbart kalsingarna, och nypinkad.
pappa B
Skicka en kommentar