tisdag 5 mars 2013

Gravöl, nej fan heller, det blir McDonalds

En grillad kyckling Wrap ( meny) med syndig pommes och cola. Här skall det festas om denna lusiga tisdag. Eller är det onsdag? Skit samma. Har frusit mitt gymkort juni-juli då jag skall promenera ute i moder natur i stället.
Hej vad det går!


Nu skiter jag i allt vad LCHF och alla andra varianter av slimmad mat gäller. Här skall fan inte levas under hård press med slitiga gympass timme ut och timme in, man skall äta som en get och inte unna sig något av livets goda. Det som jag levt efter sedan jag hoppade ut från morsan den 7 augusti 1943.
Nej ikväll skall jag ta mig en riktigt stor wirreskvätt släppa en brakis och slänga ut mig i skinnsoffan. Jag kanske börjar snusa och ta mig en cig. det har jag aldrig testat tidigare.
-Nej för fan, du skall inte lägga av med träningen och maten, tänk på att du kan få några år extra, sa en gymkompis till mig idag. Det skiter jag i, drar dom i snöret så varsågod. Jag är så förbannat less på att vara glad så det tar nästan ont. Och med 30 centimeter kvar på tumstocken så tänker jag inte slita ut mig för att få två extra av dessa centimetrar. Nix, nu skall det bli andra bullar, som bagaren sa när han böt ut frun mot servitrisen.

Nu skall jag gå ut och sparka sönder lite blommor i rabatterna. Sådana som har stått kvar över vintern. Då blir det ett djävla liv på käringarna på gården och det kan ju vara roligt att be dessa fara till ett varmare ställe än Mallorca
Hr O´johan -gnällspiken från norr-
Skicka en kommentar