onsdag 27 mars 2013

Kan detta kallas landslagsfotboll?????

Ett blekare gäng blågula lirare har jag aldrig sett. Det var så djävla dåligt att man förvånas över att de fick kliva in på arenan i andra halvlek. Hamrén packa nu ner dina stora halsdukar och din pärm i portföljen och dra. Tag med dig Allbäck också, han verkar inte ha bidragit med mycket då det gäller fotboll och segerkänsla. Innan ni går kan ni ju berätta för grabbarna i omklädningsrummet att det är mot målet på andra sidan plan man skall spela, inte mot Isaksson i det egna målet. Detta borde man göra klart för de välbetalda gossarna innan man går ut på plan eller i samband med löneutbetalningarna som borde frysas för en lång tid framöver. Svensk media delar ut fyrar, stjärnor, bollar ja fan vet vad, för spelarnas prestationer. I går fanns det inte en stjärna som tändes, inga fyrar blinkade och luften hade gått ur alla de bollar som pressen delar ut.
Synd bara att inte motståndarna fick en boll bakom Isaksson, då hade skammen varit fulländad. Erkan Zengin, den enda som borde få en klapp på axeln.

Hemma i Porjus sliter mina kamrater dagarna igenom och får kanske ut mellan 20-25.000 kronor i månaden för att hålla Vattenfall i gång. Samtidigt sitter det en knickedick i Norge, Öystein Löseth och plockar ut en årslön på, kolla nu! 13.560.000 enligt årsredovisningen. Hans löneökning i fjol var 900.000 kronor. Detta motiverades att det var första gången som hans lön höjdes sedan 2010, stackars sate. Då är det fan i mig ingen kost att var stor i truten. Jag undrar om han har några fadderbarn i Etiopien, om han skänker några hundringar till Cancefonden eller Röda Korset? Sällar pissar änglar i flykten!

Här lirade man i blått, Lotta S mot Hammarbyförsvar
Den berömda Göteborgsandan finns, fast numera drivs den baklänges, vi tror heter det nu, inte vi kan som det var förr. Detta har nu även drabbat Göteborg FC, damlaget i elitserien. Istället för att gå ut och säga vi tar det här så petar min in det lilla fula, motsägelsefulla ordet tror i meningen, i hjärnan på spelarna, ledarna och publiken. Hela djävla Göteborg sitter hemma, på läktarna, byter om i omklädningsrummen och springer på plan med ordet TRO ringande i skallen. Tror, mina vänner det gör man i kyrkan och dit går så lite folk i dessa dagar så de kör numera med sena LAN för den unga generationen, bara för att prästerna och personalen skall ha något att göra mellan begravningarna.. Bönestunderna blir allt färre, giftemålen lika så. Det är bara när man skall jordas som det sker i kyrkans regi men det är väl snart ett minne blott då allt fler väljer att bli till aska i en vacker liten vas, som kan stoppas ner i marken. Jag till exempel.
Bäst i stan just nu SÄVEHOFS damer som vinner allt som kommer i deras väg. Henrik Signell, den gamle annonskrängaren sköter sina flickor perfekt. Grattis Henrik och tjejerna!
Nu skall pappa B göra lite nytta, fortsätta med frukosten.
På tisdag drar vi till Benidorm, hela gänget. Vi bestämde oss i går kväll. Tjingeling! Skiter i Sverige, Angered och resten av världen....
pappa B

"Genom öronen laddar kvinnor upp"


Skicka en kommentar