fredag 31 maj 2013

Detta låter hårdsmält? Eller vad säger du?

Nästan mitt i smeten, på Victoriagatan 3 ligger en Afrikansk/latinamerikansk restaurang som heter CALOR. Här serverar man bland annat långkokta kofötter? En kofot är ju ett inbrottsinstrument eller en sönderslagare och spikutdragare hos en snickare. Kan tänka mig att de måste koka väldigt länge.
Nåväl, restaurangen bjuder på annat med, både grillspett? och kycklinglår.

Vill du äta Thai och god sådan så skall du omedelbart (ja du måste ju komma hit först) kliva in på CHILLI på Olivedalsgatan 13. Här är stans absolut bästa Thairestaurang, priserna är höga men maten är dessto bättre. Gillar du thaimat och missar den här då kan du skylla dig själv.

Högsta pubkänsla och god mat får du om du besöker HALTA LOTTAs KROG som ligger Ånäsvägen 28 mitt på Redbergsplatsen. Härlig stämning, god mat och massor av gemyt, En riktigt genuin pub av hög klass, med riktigt hög mysfaktor.

Bra fisk hittar du på BOMMEN Restaurang & Bar som ligger Torggatan 1. Här får du en fantastisk service förutom den goda maten. Hit kommer man flera gånger om man bor eller besöker Göteborg. Slutnotan får en inte heller att sätta hjärtat i halsgropen.

Och är svärmor och svärfar med då släpar du iväg med dem till Mr P. En klassisk fransk bistro, med 100% mysfaktor, fantastiskt god mat och det bästa som finns på Götaplatsen i dagsläget. Bommar du detta förstår jag om svärmor gnäller över din matlagning.
pappa B

"En bra vodka ger hals och ansikte färg, gör hjärtat mjukare och flickan lättare"
Skicka en kommentar