tisdag 23 juli 2013

Hur skall detta sluta?

Funderar allvarligt på om det är någon idé att matchen mellan Tyskland och Sverige spelas. Likaså den mellan Danmark och Norge. Om man läser tidningarna och lyssnar på radio eller tittar på TV så har ju Sverige redan vunnit? Danmark gled in på ett bananskal och en lott, förpassade EM:s bästa lag Frankrike ner under strecket med bättre tur/straffläggare/målvakt. Självklart vinner de över ett Norge, även om norskorna spelar mycket bättre fotboll än de röd/vita yrhättorna. Så kör en All In Sverige möter Danmark i final och Tyskland tar sig an Norges jenter om tredje platsen.
Fantasier naturligtvis för i verkligheten så vinner Tyskland finalen mot Norge med 3-1 och kliver upp på EM tronen för sjätte gången i följd. Vi torskar mot Danmark med 0-1 och får bita i den där förbannade fjärde platsen igen. Hur som helst har det varit en fin fotbollsfest och svensk damfotboll har målat in sig lite mer i de svenska fotbollshjärtat. Tack för det.

Hörde om allt trubbel i det nya förvaringshotellet på Gråbovägen. Bråk med internerna, psykfall som våldtagit och mördat barn och vuxna, som nu lever sitt liv under verkligt ordnade förhållanden. Bara tanken på att våldta en liten jänta och sen mörda henne, det visar ju att hela det tekniska systemet uppe i skallen har slocknat. Skall de då behandlas med silkesvantar och få leva lyxliv resten av sina dagar. En del kommer till och med ut efter ett par år. Skjut de djävlarna direkt. De har förbrukat sin rätt att leva. Inte en krona till de flinande advokater som försvarar dessa idioter, inte en krona skall läggas på vård till fanskapen heller. Ett skott mitt emellan ögonen är det som skall gälla. Jag mår illa varje gång jag kör förbi den nya lyxanstalten och vet att där inne sitter det illasinnade mördare och äter gott, har SPA och gym, egen liten puttingbana medan mina pensionärsvänner går på knäna för att överleva. De har inte slagit ihjäl eller mördat någon, med de har fått ett värre straff än de som lever rövare inne på anstalten. Nu är det bara en tidsfråga innan någon kliver över staketet och slår ihjäl en ny människa. Hoppas i så fall att det inte blir ett litet barn eller någon vanlig person utan någon av de käringar och gubbar som med sina bligande koögon och skallarna på sned sitter och beslutar om sådana här anläggningar.

Tycker synd om de boende i området som redan innan bygget beslutades protesterade kraftigt. En protest som sossarna och trädkramarna sopade under bordet med ett flin i fejjan. Jag var själv närvarande vid en av dessa sammankomster. Fan vad jag blir elak! Anläggningen, om den överhuvud taget skulle ha funnits, så skulle den ha legat i Örgryte i stället, mitt ibland villorna i området...
pappa B
Skicka en kommentar