måndag 1 juli 2013

Stanna hemma Kallur, skaffa dig ett jobb och ta hand om dottern!

Läste idag att Susanna Kallur blivit mamma till ett litet flickebarn. Konstigt att ingen skrev om mig när jag blev pappa till fyra välskapta ungar utspridda över en lång tid dessutom medtre olika mammor?
Susanna Kallur har varit borta från löparbanorna och häckarna under ett par säsonger, inte kunnat tävla men varit med på landslagslägren och käkat makaroner och köttfärssås. Tagit plats för någon yngre förmåga som kanske får stå och titta på genom stängslet när de stora flickorna tränar.
Nu meddelar hon att hon tänker komma tillbaka till friidrotten igen. Att föda barn är en tuff process, det vet jag. Har inte gjort det själv, men varit med vi alla fyra tillfällerna. Inte skall hon väl tro att fötter, knän och ben blir läkta för att man föder barn? Det är andra delar på kroppen som tar skada i det här fallet (men de läker ihop rätt så snabbt).
Förvisso kan en del komma tillbaka, aningen starkare, men detta är bara för en kort period.
Stanna hemma du Kallur, skaffa dig ett jobb och ta hand om den lilla bäbben. Din tid på kolstybben är förbi och det måste vara dubbelt så skönt att lägga av när folket minns dig som en stor atlet än att se dig som en diande, halvsliten morsa, underprestera på tävlingsbanan. Släpp fram nya förmågor och ställ in tanterna  i skrubben. Försök våga nu, ni som sitter med makten och pengapåsen i hand hos Friidrottsförbundet. Man kan ju inte hålla på att klia ryggar hur länge som helst. En vacker dag så spricker ju skinnet, eller hur?
pappa B
Skicka en kommentar