tisdag 30 juli 2013

Vilka resurser som går till spillo av spillning?

Visste du att våra 360.000 svenska hästar skiter så mycket att de lämnar 2,7 miljoner ton gödsel per år. Detta skulle förmodligen värma upp hela Norrköping under ett år, men varför inta bygga fler kloster, börja odla gurkor då skulle det flytta hit fler nunnor och grabbarna uppe i Pajala kanske skulle kunna få ihop det. Flera bra utgångspunkter för hästskiten alltså.

Äntligen har några politiker vågat knacka stadsministern på flinten. Det är partibrodern nere i Halland, Jerzy Golowkin och två SD-politiker som ger Reinfeldt på skallen. De tycker att det är skamligt av honom att inte förhandla med SD utan låter andra falanger ta över makten. -I ett annat land skulle en partiledare säkert tvingas avgå, efter ett sådant uttalande.
Heja på bara piska upp träbocken bara!

Sedan har den elefanthona som vår kung fick av den thailändske kungen i present, äntligen efter 20 månader fött en liten elefantgosse. Nu vet man inte vad snabelgrabben skall heta men jag tycker att man skall kalla honom för prins Adolf för det namnet figurera ju lite här och var i det svensk/franska stamträdet.

Nu börjar det vimla av maskerade män som försöker stjäla små barn lite varstans i Sverige. Senast var det en man som försökte stjäla en barnvagn med ett litet barn i från en affär i Hunnebostrand. Varför? Ja det kan man fråga sig. Huvudsaken är nu att försöka få tag i dessa knäppgökar och ge dem ordentligt på skallen.
pappa B

"I min smak är kodynga bäst, sa trädgårdsmästaren"
Skicka en kommentar