lördag 3 augusti 2013

Det här satt bra...

Tänk bara en, eller ett par små wirreskvättar i glada vänners lag kan påverka en ålderstigen man som jag.
Efter en wirre började himlen plötslligt spricka upp, heja himlen, efter två wirrar så blev det plötsligt  vackert väder som tusan och det inbjuder
ju till fiskesafari? Inbjuder till smygfiske efter Porjusbäckens forell uppe på Porjusberget. Kanske vi får någon lokal sponsor att bjussa lite där.
Jätten Anders Jonsson ställer gärna upp och bättre guide kan vi inte få.

Min expert för Porjusbäcks fisket min kompis Anders Jonsson, han är född i byn, kan varenda tuva, stubbe och stig som har med den här bäcken att göra.. Han skall få visa pressen hur man gör när man "Indianfiskar" utan tillrop, prassel och andra klunserier. ....det är Anders som skall avgöra vem som kan "Indianfiska" eller ej. Var beredd på en fantastiskt fint prisbord skänkt av fiskeentusiaster runt om i landet.
Här kan man även få möta björn på nära håll.  En av de starke män som driver utvecklingen hårt framåt i Norrland. Kent Öberg med hjärta i Porjus kan ju få en minut och berätta om hur djävla bra det är att bo i Lappland.) Kent riktar ofta sin kamera mot viken där han bor. Kent visst tusan vill du vara med på detta :) Denna fantastiska press-resa kommer att genomföras någon gång i augusti nästa år :)
Pappa B
Skicka en kommentar