lördag 3 augusti 2013

Skräp och vacker himmel..

Var nere vid Centralen sent i går kväll för att träffa Anna, marknadschefen på Inlandsbanan, eller rättare sagt före detta, hon skall ta hand om Kungsbacka efter semestern. Vi han få en trevlig pratstund medan vi väntade på hennes sambo, som kom farande från Östersund. Ett nytt bevis på att detta med "surjämtar" är lika orealistiskt som alla skämt om norrmännen. En glad prick som skakade hand som en karl och hade glimten i ögat. Ett fint par de här två...

Idag stod luften stilla över hela Angered och det var som att promenera runt i en bastu. Flera jag träffade kippade nästan efter andan och tyckte nog inte att det var så smart att ge sig ut på en långpromenad i hettan.
Naturligtvis så small det rätt som det var fast åskvädret drog ganska snabbt förbi men det han komma några stänk med regn en stund. Skönt för både oss och blomstren ute i backarna, och svampen! Snart är det dags att gå ut och leta efter di gule.
GAIS förlorade efter en strulig tillställning med Varbergare som verkade ha betalat domaren, men skit samma bollen är ju rund så det är bara att kicka vidare. Om några dagar blir det TV-tittande igen när VM i friidrott drar igång i Moskva. Svenska lagledningen tror på fyra medaljer, jag tror på en. En guldmedalj dessutom! Vår nya svenska, lilla solbrända Arigawi springer brallorna av de andra i femtonhundra meters loppet. Sen är det stopp! Möjligtvis får vi någon annan finalplats om någon diskas eller skadar sig.
Nu skall jag försöka baka lite goda LCHF kakor som man kan stoppa i sig till kvällskaffet. Hej på ett tag.
pappa B

"Vänliga ord kan locka till och med en orm ur hans håla"

Skicka en kommentar