lördag 9 november 2013

Operation scanning, spara kasta bort har startat på riktigt..

Här ligger första vändan med oglasade diaramar i soptunnan. Har scannat in alla bilder jag tycker är bra, resten har åkt i soporna. Själva bilderna är sönderklippta, förslutna och går till bränning. Ingen skall någonsin kunna spåra och anvädna bilder som jag tagit och ej vill ha kvar. Familjebilderna har jag sparat intakta. 378 bilder på vackra kvinnor och män, Drygt 400 bilder från USA, Italien, Frankrike, Taiwan och Tyskland har undgåttscannern och går direkt till ugnen.
1.890 bilder på vackra damer och ett 50-tal på herrar har scannats in och går sedan samma väg som de övriga, in i ugnen. Likadant är det med bilder från mina resor runt om i världen.
Detta är steg ett i operation rensning och bevarande av mitt liv. Jag har fortfarande 25 magasin med diabilder, 43 fulla pärmar med negativblad, sex remsor med sex bilder på vare på varje blad. Om Gud är god och skorna håller så kanske jag kan klara av en tredjedel innan jag fäller ihop vingarna. Resten får ungarna ta hand om och förmodligen så kastas resterna på soptippen. Det känns både vemodigt och lite frustrerande att kasa bort vissa delar av mitt brokiga liv men jag har försökt att spara de bilder jag verkligen tycker om, varför vet jag inte.

Nu visar den svenska regeringen upp sitt rätta ansikte, partigränserna håller på att suddas ut och det framstår allt týdligare att det här lander saknar allt vad ryggrad heter. Kvar ensam och viftandes mot väderkvarnarna står unge herr Åkesson och fan vet om han inte knockar resten av flanellnissarna när det kommer till skott. Sossarna fjäskar med alla, moderaterna likaså de två fjantpartierna FP och KS valsar runt och kliar både här och där Vänsterpartiet säger ingenting för de har ingenting att säga. Lika illa är det med de gamla bönderna som tyvärr utrotades av Fälldin & Co på 80-talet. Nu skriker man efter hjälp för att få vara kvar och släpa fötterna i maktens korridorer. Centerpariet har skitit i det blå skåpet för många gånger och vid nästa val åker de ut genom dörren med ett råmande.
Trodde att den forna fackbasen hade mer stake men det visar sig att det bara är skit med honom med. Nu vill han kyssa flinten på Reinfeldt och Gud förbarme om han inte får gör det också.

Under tiden mutar man varandra både högt och lågt och här i Göteborg som numera blivit mutornas huvudstad där är inget ärligt och fullt korrekt längre. Man vet inte vad eller vem som är vem eller vad. Potentaterna äter klänningar till lunch och snart framstår Mona Sahlins Toblerone, P-böter och TV-licens, som en piss i västerhavet.

Sverige och vi svenskar står längst ut på bordskanten och vilken sekund som helst stöter någon till bordet och vi går på huvudet rakt ner i skiten, hand i hand dråsar vi längst ner och får alliera oss med de riktiga flyktingarna, de som inte har råd att spela flykting och får fristad och bidrag i landet vi kom ifrån.
Hoppas att du lagt en spänn i tiggarbössorna för då kanske någon i det nya landet känner igen dig och ger dig kronan tillbaka. Ha en trevlig helg mina vänner. Nu kommer jag att få på skallen igen, var så säker. Men det bjuder jag på.
pappa B

"Den som skall slakta grisen får tåla skriket"
Skicka en kommentar