fredag 20 december 2013

Nu blir det sprint i TV:n då är helgen räddad..

Gustav Nordström det unga stora sprinterhoppet från Borås SK blixtinkallas till helgens sprintcuptävlingar i Italienska asagio. Han ersätter Mors Johan Edin som drabbats av förklylning. Gustav åkte bra nu senast i Universiaden där han slutade på 13:e plats i sprinten. Även Linn Sömskar har kallats in i truppen då Moras Stina Nilsson även hon drabbats av förkylning. Moraåkarna kanske har dansat kind mot kind och åkt på samma snuva?

Må Herrens hand vila över Simon Persson denna helg. I Davos förra helgen körda han så att snön sprutade. Han fick de övriga i fältet att se ut som tennsoldater. Dessvärre gick pojkstackarn på näsan, två gånger dessutom, i semifinalen och tusan vet om han inte vunnit hela skiten om han stått på benen. Jag håller tummarna för honom både på lördag och söndag.

Emil Jönsson kör lote av rehabvariant och måste nog få lite mer värk i benen innan det lossanar för honom. Teodor Petersson som alla tidningar skrivder upp tyckte jag var ovanligt blek i Da
vos och jag tror att tömningen komm i Bruksvallarna när cirkusen drog igång. Blir han bland de tio i morgon så hurrar jag...Klassisk stil är det som gäller bägge dagarna, i morgon individuellt och på söndag teamvarianten.
Vi bänkar oss och håller tummarna för våra svenska killar och tjejer...
pappa BSkicka en kommentar