fredag 10 januari 2014

Svart i skrubben och lunch med redaktionen...

Ja nu är det dags för ett tufft fredagspass med bastubad och sportdryck innan man anträder helgen. Den här fredagen verkar bli av bättre sort än de vanliga så kallade mysvarianterna i skinnsoffan. Fast jag kommer att bli utan min kvinna, hon drar till Jönköping och hennes gamla mamma. Ungarna och jag får klara oss själva och det brukar ju för all del gå ganska bra.

Efter dagens skrotlyftande blir det lunch med redaktionsgänget uppe i Lerum. Skall bli kul att sammanstråla med hela gänget, tillsammans är vi en ganska skaplig enhet i tidningsvärlden skall ni veta.
Upplysningsvis kan jag förkunna att jag sitter i totalt mörker och skriver då det bara small till och glödlampan slocknade. Några nya hade vi inte i städskåpet, måste inhandlas under dagen, Att sno någon från de andra lamporna i huset gör jag inte för det är sådana där energilampor som tar en kvart på sig innan det börjar lysa för fullt. Blir bara irriterad och småförbannad på detta. Här skall ljuset komma direkt annars kan det kvetta. Träffade appropå miljön en miljöpartist i går. Han svingade sig ur sin Saab från anno decimal, en bensinslukande rosthög som spydde ut blå rök när han drog iväg efter vårat korta snack. Alla lever inte som man lär med andra ord och vid nästa möte skall jag trycka ner detta med bilar och miljö i halsen på honom. Man skall som sagt inte kasta sten när man sitter i glashus. Nu är inte han den enda miljöpartist som kör orenat i gamla förfallna bilar, långt ifrån...

pappa B

"Ärligt folk är lättare att lura"
Skicka en kommentar