onsdag 19 februari 2014

En dag fylld av OS-TV och ett besök hos sjukgymnasten....

Riskerar att få sittsår i röven av allt TV-tittande. Och idag då man trodde att de svenska skidskyttarna skulle överträffa verkligheten och klippa till med medaljer då åkte och sköt man som vanligt, trots att de tävlade i OS?

Men som brukligt är så har vi ju redan nu tagit guld i den kommande stafetten enligt mediaexpertisen. I morgon blir det sprintstafett för längdåkarna och visst vore det väl roligt om vi kunde vara med i toppen igen både bland damerna och herrarna. Hockey mot en riktig "Underdog", kan bli en riktig rysare för underkattar man motståndet här då kommer NHL-proffsen att så där i omklädningsrummet som tomma postlådor hela gänget, då kan de åka hem. Men....vi har ju Erik Karlsson i fin form så något mål kommer han säkert att pilla in, tror jag.

Var hos sjukgymnasten idag, en liten go tjej som lyfte och bände och bröt i vänsterarmen. Har fått ett träningsprogram och jag känner själv att det inte skall vara många dagar innan gubben är intakt igen, i bägge armarna. Att skallen och kroppen i övrigt fortfarande är seg tack vara förkylningen det är inget att göra något åt.
Förhoppningsvis kommer jag att presentera två mycket bra, läsvärda och viktiga böcker till er som sköter om era kroppar, tränar lever sunt och är rädd om er hälsa. Vänta bara.
pappa B
Skicka en kommentar