tisdag 11 mars 2014

SD politikerna slöare än slöast...

Det är bedrövligt att SD-politikerna bara sitter och rullar tummarna ute i kommunerna. På flera håll har de inte lämnat in en enda motion sedan 2010! Det liknar ju ankskit och här måste partiledningen slå hammaren i bordet så att dönickarna vaknar till. Det här gör mig både sorgsen och förbannad.

Men det finns en aktiv herre i Kungsbacka Thord Brynielsson heter han. Thord har minsan lämnat in 62 motioner under den här mandatperioden. Bra jobbat Kungsbacka. -Jag hade varit missnöjd om jag inte lämnat in en enda motionsäger han till pressen. Dagens GP tog upp detta, till och med på första sidan, det var inte dåligt. Förmodligen står hela redaktionen inne på WC och sköljer munnen innan de går till lunch efter ett sådant modigt beslut.
Heder åt Brynielsson i Kungsbacka!

Visste du att idag fast året var 1818 så gav Mary Wollstonecraft Shelleys världslassiker Frankenstein or The Mordern Prometeus som originalet heter ut på marknaden. Monster eran hade börjat!
Den 11 mars 1958 skapade Little Gerhard och hans rockpolare Rock Ragge kaos när de spelade i Eriksdalsskolan i Stockholm.

Samma dag fast året var 1985 så klev den rundhylte Michael Gorbatjov fram som generalsekreterare i det sovjetiska kommunistpartiet. Han efterträdde den avlidne Tjernenko.

Ett av få vettiga förslag från Folkpartiet var förslaget om att de skulle införas en obligatorisk medborgarkurs för invandrare som vill bli svenskar. Detta beslutades den 11 mars 2008 men den har ännu inte visat på några förbättringar bland de 10.000-tals invandrare som smyger in i landet.

I dagsläger är det invandrarna som ändrar på lagar och förordningar så att de passar dem och inte det land de kommit till. Vi svenskar får vackert ta skinnkepsen i hand och kliva åt sidan, detta med regeringns goda minne. Skit ner er ni som jobbar på migrationsverket, sitter i riksdag och regering, samt alla pellejönsar inom den kommunala sektorn + alla fjantiga advokater som tar ställning för istället för emot alla ändrade lagar och förordningar i invandringsfrågorna. Om 25 år får vi fråga om lov att gå till affären och köpa Halalkyckling. Falukorv och fläskfilé är ett minne blott, det får vi åka upp till Norge och äta.
De svenska kvinnorna som finns kvar i landet får vira in frisyren i en schal och jag måste köpa mig ett pärlband för att våga gå utanför dörren. Vänta bara, vi är på god väg...
pappa B

"Räven byter skinn, inte karraktär"

Inga kommentarer: