tisdag 17 juni 2014

....en kväll på stan med "Snurren" Larsson

Jan "Snurren" Larsson
Vi träffades på en restaurang i Torrevieja, Jan "Snurren" Larsson och hans norske kompis Finn. Två glada gubbar i sina bästa år. Jag började skoja med dem och det blev till en dryg timmes surr och några pilsner innan vi skakade hand och skildes. I går kom han ner från Norge, han bor där och vi gav oss ut på stan. En fantastiskt god middag med vidhängande dricka intogs och på vägen hem nerför Avenyn hittade vi ett riktigt supportergäng. Det var ungdomar som firade Irans ovagjorda match mot Nigeria. Dans på gatan, sång kramar och spel....presis som det skall vara. Inget stök bara glädje och dans.
Sånt värmer när man tänker på allt onödigt strul som brukar presenteras av andra supportergäng.


Snart stundar midsommar och då blir det faluorv, gräslök och gräddfil som det alltid har varit. Naturligtvis kommer det att regna precis som det alltid brukar göra på midsommar och fler nya offer skördas i trafiken då halvfulla käringar och gubbar tar bilen hem efter festen. Ett par tänder blir utslagna, amar och ben bryts precis som det alltid brukar vara på midsommar. Själv firar vi hemma så förhoppningsvis
klarar sig både tänder och andra kroppsdelar, precis som det alltid gjort under midsommar.

Jag hoppas att ni får en fin midsommar och tänk efter, varför firar vi att det redan börjar ta s,lut på sommaren efter midsommar går vi ju mot höst och vinter igen, Precis som det alltid har gjort och kommer att göra. Skål på er sillätare och glad midsommar på er.
pappa B
Skicka en kommentar