fredag 13 juni 2014

Sneögd domare stal en poäng av Kroatien...

En nervös och svag domarinsats kostade Kraoatien en poäng i VM:s öppningsmatch mot vrdlandet Brasielien. En felaktig straff och en ej utdömd frispark som renderade i 3-1 målet för brassarna gjorde livet extra slut för de röd/vit rutiga Kroatien. I mina ögon en domarinsats som säkert kommer att gå till historien.
Mediaorganet GP skrev inte en rad om matcen och det är beklämmande att höra den panel som sitter på plats i Brasilien och i soffan här i landet mjäka med och favoritisera hemmanationen så man nästan spyr. Det fanns faktiskt två lag på plan men när man lyssnade på dem och såg producentens bilder så spelade Brasilien helt själva. Hela 14 gånger visade man brassarnas kvitterings mål! Kroatiens fick man se 4 gånger i rutan. Äckligt, då en bevakning skall vara opartisk i möjligaste mån. Nåväl, Kroatien kommer tillbaka och Mexico spelar grönbyxorna av sambafolket och då är ordningen iordnigställd igen.
Ikväll blir det raffel i burken. Det orangefärgade Holland skall möta Spanien, mina favoriter. Får nog köpa hem en bruk päroncider så jag klarar kvällen. Tjosan!
Appropå tjosan så blir det snart en ny resa med Inlandsbanan och nya äventyr därifrån. Håll ut bara så kommer ni att få "åka med" den fantastiska järnvägen ända upp till Gällivare...
pappa B

"Skaffa dig vänner när du inte behöver dem"
Skicka en kommentar